med-sace-orasi

Med i orasi se koriste kao afrodizijaci za potenciju još od davnih vremena. Drevni Rimljani koristili su orah i med u obredima plodnosti. U nekim zemljama orah se koristi u svadbenim ceremonijama…

Takođe je od davnina poznato da hrana kao med ima blagotvorne efekte na seksualno zdravlje i potenciju. Med podstiče proizvodnju testosterona kod muškaraca, a mineral bor prisutan u medu pomaže upotrebu estrogena kod žena.

Pored toga, naučna studija je pokazala da tri kašike meda značajno povećavaju nivo azotnog oksida, hemikalije pronađene u krvi muškaraca tokom seksualnog uzbuđenja. Ovi rezultati nisu iznenađujući jer ljudi koji su koristili prirodni afrodizijak za potenciju kao što je med i orasi izveštavaju da su med i orasi odličan lek za probleme sa erekcijom od koje pate.

Mnogi od njih svedoče da su orasi i med efikasni u poboljšanju opšteg nivoa energije, cirkulacije krvi i izdržljivosti tokom odnosa.

Orah ima mnogo korisnih supstanci za seksualno zdravlje. Orah sadrži vitamine B1 (tiamin), vitamin B2, i oni su odgovorni za ukupnu energiju tela i seksualno zdravlje ljudi. Orah sadrži i vitamin A, vitamin E i vitamin F. Orah je šampion po sadržaju biljnih proteina.

Dakle, nije čudo što su orasi dobri za potenciju. Takođe ovaj prirodni afrodizijak sadrži cink koji je vitalni element za razvoj sperme. Orah sadrži cink u velikim količinama, a on je takođe odgovoran element za normalanu aktivnost prostate i seksualne aktivnosti. Reguliše nivo testosterona u krvi muškaraca.

Čovek postaje razdražljiv i depresivan ukoliko postoji nedostatak ovih supstanci. Zato koristite med i orah jer je to veoma dobra kombinacija za seksualni život i pomaže vam da dobijete jače erekcije. Svaki čovek koji želi da ima dobro seksualno zdravlje i potenciju treba da konzumita barem tri kašike meda i oraha dnevno.

Bolja potencija i erekcija znače i jaču seksualnu želju, a sve zajedno i bolje raspoloženje i više životne radosti. Tako da se može reći i da je ovo recept protiv depresije i utučenosti.

Pošto su orasi efikasna hrana za mušku potenciju. Muškarcima se preporučuje da jedu 3-4 oraha dnevno. Ali za potenciju orasi su najbolji u kombinaciji sa medom.

Orasi i med recept

Za spremanje ovog prirodnog afrodizijaka za potenciju treba izmešati u tegli jednake količine meda i oraha. Da bi ste obezbedili uzimanje jednakih količina oraha svakog dana bolje je da orasi budu samleveni nego celi jer će se bolje izmešati.

Možete pripremiti veću ili manju količinu odjednom.
Npr. 200 grama meda i 200 grama oraha ili 500 gr meda i 500 gr oraha.
Svakog dana uzimajte po jednu kašiku tri puta dnevno, najbolje pola sata pre jela a prvu odmah po ustajanju.

Ovaj recept sa medom i orasima pored poboljšanja muške potencije dobar je i za sprečavanje upale prostate, adenoma, kod različitih bolesti želuca, creva, jetre i bubrega.

Orah štiti ljudsko telo od efekta povećanog zračenja. Lekari preporučuju konzumiranje oraha za sprečavanje nedostatka vitamina, soli kobalta i gvožđa u organizmu. Prisustvo kalijuma i magnezijuma ih čini korisnim u lečenju anemije. A recept sa medom i orasima se takođe preporučuje anemičnim osobama.

Ako ste u potrazi za prirodnim afrodizijakom koji će poboljšati vašu potenciju nema razloga da ne probate stari oprobani recept kao što su med i orasi. Danas postoje brojni hemijski preparati, ali prirodno je prirodno i nezamenljivo.