Opšti uslovi

Pre upotrebe sajta www.dijetaizdravlje.com pažljivo pročitajte uslove korišćenja.

Koristeći informacije na sajtu www.dijetaizdravlje.com, saglasni ste sa ovim uslovima korišćenja (“Uslovi korišćenja”). Ako se ne slažete sa svim Uslovima korišćenja, nemojte da koristite sajt www.dijetaizdravlje.com!

Korišćenje sadržaja

Sajt www.dijetaizdravlje.com i svi sadržaji koji su dostupni na sajtu, uključujući tekst, grafiku, slike, softver, audio, video, informacije i usluge (zajedno, “Sadržaj”) je u vlasništvu sajta www.dijetaizdravlje.com ili drugih pružaoca sadržaja.

Sadržaj sa sajta www.dijetaizdravlje.com možete da pregledate ili preuzmete sa sajta isključivo uz navode linka sajta.

Sadržaj sajta

Svi tekstovi i informacije na sajtu www.dijetaizdravlje.com su isključivo informativnog karaktera i ni na koji način ne mogu biti zamena za stručna medicinska mišljenja.

Tekstovima želimo jasno da kažemo da će vam pažljivo planirani, prirodni, zdrav način života pružiti najbolju šansu da budete zdravi, ali svi ovi saveti ne mogu da zamene stručno medicinsko mišljenje.

Ako imate ozbiljne zdravstvene probleme ili zabrinutost, obratite se svom lekaru.

Ograničenje odgovornosti

www.dijetaizdravlje.com se trudi sa podatke i informacije na sajtu održava tačnim i ažurnim, ali ne možemo garantovati da su sve informacije i navodi provereni. Vaša je odgovornost da procenite tačnost i potpunost svih informacija, mišljenja i drugih materijala na sajtu www.dijetaizdravlje.com.

Informacije o cenama i akcijama podležu promenama bez prethodne najave.

Sajt www.dijetaizdravlje.com i njegovi saradnici, dobavljači ili bilo koja treća strana pomenuta na ovom sajtu neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, slučajnu i posledičnu štetu, lične povrede, izgubljenu dobit ili drugu štetu) koji su posledica upotrebe ili nemogućnosti korišćenja sajta.

Sajt www.dijetaizdravlje.com nije odgovoran za bilo kakve lične povrede, uključujući i smrt, uzrokovanu vašom upotrebom ili zloupotrebom sajta.

Korisnička služba

Ukoliko primetite da se određeni materijali nedozvoljeno koriste na sajtu www.dijetaizdravlje.com, trebalo bi odmah obavestiti podršku sajta na kontakt@prirodnolecenje.com.

Upotreba nedozvoljenih materijala na sajtu www.dijetaizdravlje.com, uključujuje oglase ili materijale koji su dostupni na ili putem linkova sa ovom sajtom, a narušavaju autorsko pravo treće strane.

Nakon prijema zahteva o upotrebi nedozvoljenih materijala sajt www.dijetaizdravlje.com će ekspeditivno reagovati kako bi uklonio ili onemogućio pristup materijalu.

Promene u Opštim uslovima

Zadržavamo pravo da  menjamo, dodamo ili uklonimo delove opštih uslova u bilo koje vreme.

Molim vas prilikom posete sajta www.dijetaizdravlje.com periodično proverite ovu stranicu.