Ukoliko primetite ove simptome, obratite se lekaru.

Svi se znojimo posebno tokom leta kada su temperature izrazito visoke. Ipak, ako primetite da se tokom noći znojite više nego što je normalno najbolje bi bilo da posetite lekara.

U većini slučajeva znojenje je bezazlen signal koje nam telo šalje kada mu je vruće ili ako patimo od hormonskog disbalansa. Prekomerno znojenje dok spavamo s druge strane može ukazivati na opaku bolest.

Postoji preko 130 vrsta raka krvi a simptomi su variraju od osobe do osobe ili od tipa ove bolesti. Grupa istraživača došla je do saznanja da je jedan od simptoma kancera krvi upravo znojenje tokom spavanja.

Ostali simptomi mogu biti modrice, naglo mršavljenje, bol u kostima, infekcije, stalni osećaj umora i krvarenje. Naravno, napominjemo da svi ovi simptomi mogu biti bezazleni ali je svakako najbolje da odete kod lekara i vidite o čemu se tačno radi.

U dobijanju ove bolesti, kako stručnjaci ističu način života ne igra značajnu ulogu ali je od izuzetne važnosti slušati savete lekara onda kada je bolest dijagnostifikovana.