Ukoliko želite da se otarasite infekcija urinarnog trakta prirodnim putem, dovoljno je da primenite ovaj prirodni antibiotik koji pomaže već nakon prvog tretmana.

Svi koji su nekada imali urinarnu infekciju znaju koliko bolne i uporne one znaju biti. Međutim, postoji prirodni antibiotik koji vam može pomoći kod ovog problema.

Najčešći izazivač ovih infekcija jeste bakterija ešerihija (Escherichia coli). U nekim slučajevima ona prođe sama od sebe, ali se uvek preporučuje odlazak kod lekara.

Recept za prirodni antibiotik:

  • 250 g korena peršuna
  • 250 g kore od limuna
  • 250 g meda
  • 2 dl maslinovog ulja

Priprema:

Naseckajte koren od peršuna na veoma male komade i stavite u blender sa korom od limuna, medom i malsinovim uljem. Miksujte sastojke dok ne dobijete homogenu smešu. Čuvajte je u frižideru.

za infekcije bubrega i besike

Primena:

Uzimajte jednu kašiku antibiotika svakog jutra.

Napomena:

Vodite računa da je med organski i od pouzdanog dobavljača, ali i da limun nije prskan pesticidima. Ako ste kupili limun u supermarketu, stavite ga u vodu u kojoj ste prethodno rastvorili sodu bikarbonu kako biste uklonili pesticide i toksine. Koren od peršuna takođe dobro operite pre upotrebe.

Savet:

Tokom konzumiranja ovog antibiotika izbegavajte unos kofeina i čokolade jer ovi sastojci mogu pomoći širenju bakterijske infekcije u urinarnom traktu.