noni sokŽiveti pun, zdrav i aktivan život znači biti slobodan od bolesti i tegoba. Nikada nije kasno promeniti se i učiniti da se poboljša naša svakodnevna ishrana i način života, ali zašto čekati da dođe do bolesti da bismo preduzeli neophodne korake u tom pravcu.

Zamislite kako doživljavate duboku starost bez akni, bola i bolesti, sa dovoljno energije i slodobni da se bavite hobijijma koje ste sami odabrali i da budete aktivni u svojoj porodici i u društvu.

Najvažniji aspekt dobrog zdravlja je veoma dobar imuni sistem. Zdravi Noni Sok ima čitavo mnoštvo nutritivnih komponenti koji su esencijalni za dobro i zdravo funkcionisanje tela. Naše telo je ekspert za sopstveno isceljivanje, ali njegova sposobnost da se isceli i regeneriše zavisi od onog osnovnog materijala koji unosite u njega. Noni biljka sadrži veliku količinu nutritivnih materija, mnogo više od ostalih poznatih voćki i omogućava telu da se isceli od mnogih bolesti koje se mogu razviti vremenom.

Ako svakodnevno unosite potrebnu dozu Noni Soka, doći će do povećanja sposobnosti ćelija da apsorbuju i koriste vitamine, minerale i ostale bio aktivne materije. Ovaj sok sadrži mnogo enzima i alkaloida koji igraju značajnu ulogu u očuvanju dobrog zdravlja.

Uzimanje dnevne doze Noni Soka kao izolovani slučaj, dok ujedno nastavljate da živite nezdravo neće biti magično sredstvo koje vodi dobrom zdravlju. Ali, ako možete polako da počnete da pravite promene u svom životnom stilu, i u isto vreme koristite ovaj sok svakodnevno, onda će doći do promene i poboljšanja vašeg zdravlja i dobrobiti.

Živeti zdravo, aktivno i podesno u starosti je moguće i na dohvatu je ruke svakog od nas, i što pre počnemo sa promenama našeg nutritivnog unosa i životnog stila, to ćemo pre ispuniti svoj cilj. Vaš svakodnevni unos potrebne količine Noni soka će doprineti da se desi čudo i da se vaše telo regeneriše svojim sopstvenim snagama.

Noni je adaptogena biljka s vulkanskog tla , bogata aminokiselinama , mineralima , vitaminima i enzimima . Izvor je prokseronina , serotonina , skopoletina i damnakantala koji su nosioci jedinstvenog delovanja ove čudesne biljke .

Visoki sadržaj aktivnih materija u polinezijskom noni sokuosigurava trostruko jače delovanje .