kako poboljsati erekciju

Kako poboljšati erekciju bez hemijskih preparata prirodnim putem…Šta može uzrokovati probleme sa erekcijom…kako poboljsati erekciju

Kako poboljšati erekciju ukoliko ste gojazni
Ukoliko ste debeli i malo vežbate nemojte se iznenaditi ako se pojave problemi sa erekcijom. Umesto uobičajene slike koja podrazumeva uzbuđenje, nadolazak krvi u penis, pošto zdravi krvni sudovi oslobadaju hemikaliju nitrooksid koja uvećava protok krvi i akciju, moze se dogoditi da stvari ne krenu tim tokom. Gojaznost neredovno vežbanje i loša ishrana čine svoje. Krvni sudovi u penisu odjednom imaju problema da se otvore, što utiče na erekciju.

Vežbanje brzo obnavlja metaboličko zdravlje u krvnim sudovima penisa – čineći erekcije ponovo lakim. Nedavna studija Boston univerziteta koju je predvodio dr Irwin Goldstein pokazala je da ljudi koji sagore 200 kalorija vežbanjem imaju manje erektivnih problema od onih koji sede. Ova studija kaže da bi Amerika u slučaju kad bi svaki čovek hodao samo dve milje dnevno, pet dana u nedelji, bila zemlja pastuva!
Dakle ako želite poboljšati erekciju vežbajte ili hodajte 3km dnevno!

ISTEZANJE POBOLJŠAVA EREKCIJU
Da li ponekad imate problem sa erekcijom? Da li se skljokate posle prve runde seksa? Verovatno vaše telo ima lošu kontrolu protoka krvi. Ćelije koje sačinjavaju krvne sudove oslobađaju hemikaliju koja ubrzava protok krvi u tkiva i organe. Debljina, nedostatak vežbanja i visokomasne namirnice koje sadrže i visokorafinsani šečer čine ove ćelije smežuranirn, što otežava protok krvi u penis kad pokušavate da imate odnos. Women’s World piše da vijagra pomaže mnogim muškarcima sa problemom erekcije. Prevencija je ipak bolja nego rešavanje problema lekovima… Vežbanje poboljšava protok krvi kroz celo telo. U stvari, studije pokazuju da istezanje nogu povećava protok krvi u penis za više od 21 odsto za samo 30 sekundi! Takođe, uključite više ribe i oraha u svoju ishranu. Riba je bogata omega-3 masnim kiselinama koje poboljšavaju zdravlje krvnih sudova. Orasi stdrze monosaturisane masti koje su povezane sa višim nivoima testosterona kod sredovečnih muškaraca. Seksualno zdravlje je važan deo zdravog života koji stavlja akcenat na vežbanje, kontrolu težine i zdravu ishranu.

Dakle ako nemate neko oboljenje a erekcija vam slabi,veoma čest eazlog može biti fizička neaktivnost,gojaznost i loša ishrana.Povećajte fizičku kondiciju i zdravo se hranite a rezultati će brzo biti vidljivi.

>>>>Hrana kao afrodizijak              Ishrana za bolju erekciju

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *