nega za nadrazenu kožuNetolerantna koža ili ona sklona alergijama reaguje na mnogo spoljnjih faktora koje bi inače normalno trebalo da podnosi, pa je nužno sprovesti nekoliko koraka kako biste je umirili i pružili joj svakodnevnu zaštitu…

Problem s hronično nadraženom kožom ima 20% populacije. Alergija ili netolerancija kože manifestuju se osećajem bockanja, nadraženosti i peckanja. Ove pojave uzrokuju nelagodu, pa se ponekad dijagnostikuju kao blaži eritem, suvoća kože ili lagano ljuštenje. Sistem odbrane netolerantne kože slabiji je od sistema odbrane normalne kože, pa je ona zato podložnija štetnim uticajima. Jedino rešenje je izbegavanje dodira s utvrđenim alergenima i, u zavisnosti od materije koja izaziva nadraženost, odgovarajuć tretman.

Dobre svakodnevne navike
• Prvo očistite nadražena i oštećena područja termalnom izvorskom vodom.
• Ukoliko je potrebno, koristite zaštitnu gazu.
• Dva-tri puta dnevno praktikujte tretman formulisan da zaštiti kožu i ubrza njeno obnavljanje.
• Na kožu oporavljenu od oštećenja nanosite odgovarajuću šminku i kozmetiku.
Ako simptomi i dalje traju, konsultujte se s dermatologom

INTEZIVNA UMIRUJUĆA NAGA ZA KOŽU SKLONU ALERGIJAMA
Toleriane Ultra La Roshe Posay intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni neprijatni osećaj na koži sklonoj alergijama ili onoj netolerantnoj. Krajnje minimalistička i sigurna formula pročišćena je od svih materija koje mogu nadražiti kožu ili j izazvati alergijsku reakciju.Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme i emulgatore. Zahvaljujući novoj tehnologiji i hermetički zatvorenoj bočici, Toleriane Ultra može se iskoristiti u potpunosti bez kontaminacije, suvog oksidacije ili ostatka, namenjen je SVIM tipovima osetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku i alergijama, a koristan je i u slučaju nadraženosti kože i (crvenilo, osećaj neprijatnosti i peckanja).