Zbog celulita ste ipak odložili omiljene šortseve ili suknje? Mislite da vaše noge još nisu spremne za pokazivanje i da ćete morati da pričekate još nekoliko sedmica prije nego što se rešite omražene narandžine kore?

Na sreću, ne morate da čekate više ni dana da biste nosili kratko na gole noge, jer smo pronašli tri ekspresna rešenja za privremeno prikrivanje celulita.

Lak za kosu

Lak za kosu s vrlo jakim učvršćivanjem našpricajte po koži zahvaćenoj celulitom. Stanite uspravno i mirno i pričekajte da se lak za kosu u potpunosti osuši. Trebalo bi da osjetite kako vam se koža zateže. Celulit će se manje videti i zbog toga jer će njegov sjaj prelamati svetlo, što će takođe vizuelno sakriti ružne rupice. Lakom za kosu možete da učvrstite i labavu kožu na gornjem delu ruku.

celulit

Sredstvo za samopotamnjivanje

Celulit je najvidljiviji na svetloj koži. Što je koža tamnija, to će se celulit manje videti. Zbog toga su i kreme i sprejevi za tamnjenje kože takođe dobri prekrivači celulita, samo pazite da nijansa ne bude pretamna, odnosno da nije tamnija od ostatka tela.

Hladan tuš

Hladna voda zateže kožu. Što hladnijom vodom (koliko možete da izdržate) barem pet minuta tuširajte područje tela zahvaćeno celulitom i celulit će privremeno nestati.