perut i seborejaProkleta perut: nijedan šampon ne može me osloboditi nje. Nakon pranja imam samo dan predaha. Potom je bude više nego ranije. Da nije uzrok preterano konzumiranje mesa…

Ishrana s tim nema veze.
Danas je potvrđeno da je perut u većini slučajeva uzrokovana seborejom seboreičnim dermatitisom, upalom povezanom s preteranom kiselosti sebuma, što do te mere iritira kožu da gornji sloj (onaj rožnati) veoma mnogo zadeblja. Rezultat je: ispucala, crvena koža i ćelije koje se međusobno nagomilavaju, da bi kasnije nastupilo Ijuštenje, prvenstveno na nosu sa strane, na spoju čela i kose, kao i na temenu, iza ušiju, iznad obrva i na grudnom košu.

Perut i seboreja lečenje
Međutim, postoji trajno rešenje protiv ovog tipa peruti, savršeno za osobe koje svakodnevno peru kosu: šampon i losioni
na bazi novog jedinjenja (alukina), koji već nakon nekoliko dana nanošenja mogu vratiti kožu glave u formu. Reč je o prirodnom aktivnom principu bez ikakvih kontraindikacija, što je plod mešavine alauna (vulkanskog minerala s antiseptičkim dej-stvom), gliciretinik kiseline (supstance što deluje na krvne sudove redukujući upalu) i vitamina A, koji olakšava obnavljanje ćelija kože. Oni što pate od ovog problema mogu se svakodnevno koristiti proizvodima koji ga sadrže, i to bez straha od ikakve kontraindikacije.
Naprotiv: osim što će učiniti da perut nestane, podstaći će obnavljanje kože bez njenog perutanja.