kako ukloniti strije i celulit

kako ukloniti strije i celulitStrije i celulit su najveći ženski neprijatelji ako ste odlučili da im objavite rat, evo saveta koji će vam u tome sigurno pomoći…
Kako ukloniti strije i celulit?

Koža na stomaku ne razlikuje se od one na rukama ili nogama, međutim, taj deo tela često se zapostavlja jer je manje izložen pogledima. Kućna nega odgovarajućim preparatima, specijalni kozmetički tretmani i vežbe, ali i promena životnih navika – pomoći će vam da brzo postignete željene rezultate i rešite se uobičajenih problema, poput strija, celulita ili opuštene kože na stomaku.

Oah, taj celulit
Osim odgovarajuće ishrane, u uklanjanju celulita pomažu detoksikacija, vežbanje i masaža.

Celulit će biti manje uočljiv ukoliko za vreme tuširanja redovno primenjujete temeljan piling. Pomoću preparata s mikrogranulama uklonićete mrtve ćelije i stimulisati protok limfe.
Od velike pomoći u borbi s problemom celulita može biti i naizmenično tuširanje toplom i hladnom vodom.

Masirajući stomak, razgrađujete grudvice masnog tkiva i sprečavate zadržavanje tečnosti u organizmu, zbog čega celulit postaje manje uočljiv. Nanesite na stomak anticelulitno ulje pa pomoću palca, kažiprsta i srednjeg prsta štipajte kožu dok ne pocrveni. Za vreme tuširanja kožu trljajte grubom rukavicom, a potom je namažite losionom ili mlekom za telo.

Namažite stomak gelom na bazi morskih algi i obmotajte ga zavojem ili celofanom. Na taj način izbacuje se višak tečnosti, omekšavaju se potkožne masne naslage i podstiče cirkulacija.

UBLAŽITE STRIJE
Jedini način da sprečite nastanak strija jeste postepeni gubitak kilograma. Međutim, ukoliko se pojave, ružne brazde na koži nikad se neće u potpunosti povući. Ali možete učiniti nešto da makar postanu manje primetne. To podrazumeva adekvatnu, pravovremenu reakciju – dok su strije još uvek crvenkaste ili tamnoljubičaste.

Na strije u začetku deluju kreme koje sadrže vitamin E, kolagen, elastin, antioksidante i retinol A, Ovi sastojci hidriraju, hrane, obnavljaju kožu i pružaju joj elastičnost.
Jedna od metoda kojima se mogu ukloniti strije jeste terapija laserom, ali je i ona delotvorna samo ako je reč o početnom stadijumu. Za vidljive rezultate potrebna je serija od bar desetak tretmana.

OPUŠTENA KOŽA NA STOMAKU
Nakon dijete, dešava se da se koža ne može u potpunosti vratiti u prethodno stanje, te postaje opuštena, što je mali podsetnik na kilograme koje ste izgubili. Nažalost, veoma je teško, gotovo nemoguće izravnati stomak samo vežbajući: Treba svakodnevno da se koristite preparatima za podsticanje cirkulacije. Zahvaljujući tome, koža će vam postati elastična i zategnuta, a koliko ćete brzo to postići – zavisi od životnog doba i genetike. Ponekad se dešava da preparati ne daju efekta, pa se treba podvrgnuti intervenciji kojom se zateže stomak.

PROBAJTE DA UKLONITE STRIJE I CELULIT MEZOTERAPIJOM
Cilj mezoterapije jeste razbijanje masnih ćelija i rastvaranje masnoća, a postupak se izvodi višestrukim, brzim injekcionim ubrizgavanjem koktela od minerala, vitamina i biljnih ekstrakata. Mezoterapija efikasno Uklanja celulit i masne nasiage, ublažava strije i zateže stomak, a koži vraća svežinu i blistavost, Da bi se postigao uspeh, potrebno je deset-dvanaest tretmana.
Povezani postovi>>>Kako ukoniti strije                        Vežbe protiv celulita                   Anticelulit dijeta

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *