kako ukloniti podbradak bore vratuKako ukloniti podbradak i bore na vratu-Ukoliko ešarpama i ogrlicama pokušavate da kamuflirate tragove koje vreme ostavlja na ovom delu tela, evo nekoliko saveta koji će vam biti od koristi…

KAKO UKLONITI PODBRADAK
Evo nekoliko jednostavnih vežbica koje će vam pomoći da se bez hirurških intervencija rešite jednog od najvećih neprijatelja ženske lepote – opuštenog podbratka!

-Desnu ruku prebacite preko glave i desnim dlanom pokrijte levo uho. Lagano vucite glavu prema desnom ramenu. Glavu potom vratite u prvobitni položaj i vežbu ponovite drugom rukom.
-Lagano rotirajte glavu od jednog ramena ka drugom. Vežbu izvodite sve dok vam prija.
-Sedite na stolicu ispravite leđa i podignite bradu ka plafonu. Napućite usne i držite ih u tom položaju najmanje pet sekundi. Ponovite vežbu desetak puta.

Malo je žena koje zahvaljujući blagonaklonosti genetike i u četrdesetim godinama izgledaju kao da im je bar petnaest manje. Međutim, neretko se dešava da se u borbi s prvim znakovima starenja fokusiramo na sprečavanje bora oko očiju i usana, a da nepravedno zapostavljamo deo ispod brade i dekolte i rekultat toga je savršeno lice a vrat i dekolte izgledaju bar deset godina starije.

KAKO UKLONITI BORE NA VRATU

Ukoliko ste na svom vratu primetili prve bore ili vas nervira opušten podbradak, vreme je da se podvrgnete antiejdžing tretmanu u kozmetičkom salonu ili, zašto da ne, nekoj intervenciji iz domena estetske hirurgije. Ukoliko vam se više dopada da se ovim problemom pozabavite sami, pripremili smo vam i nekoliko recepata i vežbi koji će vam pomoći da opet izgledate sveže i negovano.

ESTETSKA HIRURGIJA
Posle ovog zahvata koža izgleda glatko i zategnuto jer se NJIME UKLANJA gornji sloj kože.Primena lasera dovodi do fotohemijske reakcije u krvnim sudovima, tokom koje se svetlosna energija transformiše u toplotu. Precizno dermalno zagrevanje stimuliše razmenu materija i regenerativni proces odgovoran za proizvodnju novog kolagena. Konačan rezultat laserskog podmlađivanja vidi se dva do tri meseca nakon poslednjeg tretmana. Rezultati su individualni i zavise od godina pacijenta, tipa kože i stila života. Nakon prve serije preporučuju se procedure koje održavaju podmlađenu kožu.

LIFTING KOŽE VRATA
JEDNA je od najsigurnijih metoda koja garantovano ublažava pojavu tzv. ćurećeg vrata. U kombinaciji sa fejsliftingom dovodi do izvanrednih rezultata. Rezovi koji se prave u predelu slepoočnica i ušiju vrlo brzo postaju nevidljivi. Efekat je odličan, ali budite spremni da provedete dve-tri nedelje u strogoj ilegali, zbog podliva i modrica.

MIKRODERMOABRAZIJA
tretman je idealan za uklanjanje sitnijih i plitkih bora te za podmlađivanje atrofirane i opuštene kože. Nakon primene ove procedure koža postaje elastična a sunčane PEGE MANJE UPADLJIVE.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *