kako skinuti celulit sa butina i zadnjice

Hit tretmaniKako izabrati anticelulit tretman
Ako vam je celulit u uznapredovaloj fazi, pa vam uobičajene tehnike (dijeta, vežbanje, samomasaža i nega anticelulitnim preparatima) ne pomažu – podvrgnite se terapiji akustičnim talasima, LPG tretmanu, elektroterapiji, mezoterapiji ili kavitaciji. To će vam sigurno rešiti problem! Ali prethodno dobro proučite sve tretmane da biste izabrali najbolji za vas.

Ako ste mršavi a puni celulita
Idealan anticelulit tretman za vas jeste terapija akustičnim talasima – potpuno bezbolna motoda, koja se godinama primenjivala za razbijanje kamena u bubregu i sanaciju sportskih povreda, a koja odskora služi i za eliminaciju celulita. Zasniva se na upotrebi visokenergetskih akustičnih talasa odnosno visokofrekventnih oscilacija, koje peglaju kožu po površini i razbijaju celulit. Da bi dala maksimalne rezultate – zategnuto telo bez trunke celulita, treba da se primenjuje dvaput nedeljno pet sedmica.

Ako su vam noge natekle i pune vode
Podvrgnite se LPG tretmanu, koji ubrzava protok limfe i podstiče eliminaciju nagomilane
tečnosti, toksina i raspadnih produkata metabolizma. Otoci će odmah splasnuti, a butine će vam postati tanje i čvršće.

Ako imate celulit “pomorandžinu koru” i opuštene mišiće
Opredelite se za elektroterapiju. Ona izaziva kontrakcije mišića i poboljšava im tonus, te zateže kožu. Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana. Ali da bi guza i butine postale potpuno ravne i čvrste i bez celulita, morate joj se podvrgnuti pet do sedam puta (zavisno od stanja).

Ako vam je koža opuštena
Vaš anticellit tretman neka bude mezoterapija – ubrizgavanje vitamina, minerala, antioksidansa i ostalih korisnih supstanci u mezoderm – središnji sloj kože, u kom se nalaze krvni sudovi. Taj tretman najbolja je prva pomoć za beživotnu, mlitavu i neravnu kožu, jer aktivira sintezu kolagena i elastina i osvežava potkožna tkiva. Njegova prednost ogleda se u tome što deluje na celo telo, a ne samo na određena područja, poput drugih metoda. Naime, vitaminsko-mineralni preparati koji se ubrizgaju u mezoderm raznose se putem krvi po celom organizmu, pa na svim područjima jednako efikasno ublažavaju celulit i zatežu kožu.

Ako imate dosta sala i celulita
Vaš anticelulit tretman treba da bude ultrazvučna kavitacija (nehirurška liposukcija). Pri toj intervenciji, ultrazvučnim talasima precizno utvrđenim frekvencijama deluje se na masne ćelije u potkožnom tkivu dok one ne nakupe dovoljno energije i ne puknu. Jedan anticelulit tretman dovoljan je da se smanji od dva do pet centimetara tretiranog područja i primetno ispegla koža. Što je još veoma bitno,ovaj anticelulit tretman se može sprovoditi dok god se ne postignu željeni rezultati, jer ne oštećuje okolna tkiva. Savet – nakon kavitacije obavezno pojačajte telesnu aktivnost. Vežbe će vam pomoći da utrošite razložene masnoće i sprečite njihovo gomilanje u krvi.
Povezani tekstovi>>> Najbolji anticelulit preparati         Ishrana protiv celulita           Masaža i vežbe protiv celulita

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *