persun i limun mrsavljenje

Izgledajte kao ličnosti sa naslovnih strana.

Niste se pripremili za leto, a ono je uveliko počelo. Niste karakter da se odreknete svih “štetnih” namirnica koje svakodnevno unosite u svoje telo, ali opet “vapite” za savršenim izvajanim telom.

Peršun se pokazao kao dobar prijatelj mršavljenju. Sok od peršuna pomaže kod sagorevanja kalorija, a usput hrani vaše telo vitaminima i mineralima. Ova biljka ubrzava metabolizam i izbacuje višak tečnosti iz organizma.

Dovoljni su vam jedan struk peršuna, jedan limun i voda. Naseckajte ga sitno na komadiće (savetuje se u blenderu), zatim iscedite sok od limuna i nalijte u tu smesu čašu vode (2dl).

persun i limun mrsavljenje

Dijetetičari savetuju da se sok pije ujutro na prazan želudac pet dana, pa napraviti pauzu deset dana.

U slučaju da ste ljubitelj jogurta, takođe ga možete piti, dodajući malo peršuna. Smesa ubrzava varenje i ima nula posto masti, a možete je piti popodne.

Vama je, uz sok od peršuna, dozvoljeno da i dalje unosite namirnice koje ste do sad imali u svakodnevnoj ishrani. Recept svakog uspeha jeste umerenost. Potrebno je da ne preterujete u unosu namirnica. Kako naglašava portal cafe.ba rezultati su vidljivi nakon pet dana.