LipolizaStručnjaci ocenjuju da je lipoliza revolucionarna metoda , jer se masnim ćelijama razbijaju membrane, pa se salo prirodnim putem izbacuje iz organizma, a pritom se zateže i podmladuje koža…

Lipoliza, naučni hit u svetu – pametni laseri koji razbijaju masne ćelije i odmah zatežu kožu da ne ostane broj veća, pa čak je i podmladuju peglajući usput bore i celulit! Stručnjaci ocenjuju ovu metodu kao revolucionarnu, jer se masnim ćelijama razbijaju membrane, pa se salo prirodnim putem izbacuje iz organizma. Zbog toga rizik, koji je pratio liposukciju, gotovo da ne postoji. Pritom postupak nije bolan, odnosno jedina trauma je ubod iglom koja se koristi u stomatologiji. Razbijanje sala se, osim toga, radi u ambulantnim uslovima i u lokalnoj anesteziji tako da odmah posle tretmana pacijent može da se vrati na posao, ili da ide u provod!

Skidanje stomaka, podvaljka, proširenja sa butina, ili bilo kog dela tela je selektivno, što je takođe jedna od prednosti metode koja se stručno zove lipoliza. Posle nje koža ostaje zategnuta, čak i ispeglana, stoje san svakoga ko teži da ima lepšu liniju i idelanu težinu. Ni najiscrpljujućije dijete, kao ni famozna liposukcija, ne mogu da “povuku’ za broj veću kožu daje zategnu.

Ova tehnika koristi veliku snagu laserske emisije za razbijanje membrane masnih ćelija, pa kroz otvor da tako kažem, prirodno može da iscuri masnoća. Rezultat rada lasera je promena viskoziteta, odnosno čvrsto salo postaje ulje.

LIPOLIZA PREDNOSTI

– delovanje i na delovima tela na kojima do sada to nije moglo: lice, podlaktice, gornji deo abdomena, kolena…

– skraćeno vreme oporavka

– izbegnuta 100% aspiracija sala koja je nosila rizik

– istovremena laserska koagulacija krvnih žila

– manja invazivnost

– ambulantna intervencija
Kada se na smanjene masne naslage na bilo kom delu tela doda i zatezanje i podmlađivanje kože dobij a se neuporediv efekat i po zdravlje, i po estetski izgled. Ova nova laser tehnologija, takozvana triaktiv, temelji na delovanju tri metode koje mogu da vrate, kako stručnjaci kažu, homeosta-tično stanje kože.

LIPOLIZA DA BUDEMO LEPI ZAUVEK

Koristi se lokalno hlađenje, masiranje i laserska stimulacija vezivnog tkiva. Fiziološka reakcija orgpHlHMPj^TOstranjivanje toksina i oksigenacija tkiva što obezbeđuje izgled glatke kože. Laser tu pomaže mikrocirkulaciji na venskom i arterijskom nivou povećavajući limfni tok. Hlađenje, odnosno krioterapija, smanjuje edem i posjješuje vaskularnu gimnastiku, dok masiranje, iu ritmičko usisavanje pospešuje limfnu drenažu dajući mnogo veću elastičnost kola genim vlaknima. Drugim recima tkiva se dovedu dotle da kolagen sam zategne i ispegla kožu. Prirodan, a ne hirurški lifting!