Nije se odricala omiljene hrane.

Odri Hepbern i dalje ostaje ideal lepote i ženstvenosti – delom zahvaljujući njenoj ljubaznoj ličnosti.

Odri je imala 49 kilograma i bila je visoka 170 cm. Ona je ovu težinu imala godinama, i to bez ikakve dijete. Sin i suprug glumice otkrili su tajne o tome kako je Odri Hepbern uspela da održi savršenu figuru, a da se ne odriče omiljene hrane.

Robert Valders, poslednji suprug Odri Hepbern kaže da je Odri volela da šeta i da je uvek mogla da hoda više od njega. Pored toga, Hepbern je imala veoma dobar metabolizam. “Za doručak smo jeli hleb sa džemom, za ručak – piletinu, teletinu ili testenine, ali nužno sa povrćem iz naše bašte. Za večeru, Odri i ja obično bismo jeli pileću supu sa povrćem, a za desert, Odri je preferirala čokoladu. Pre nego bi otišla na spavanje, volela je da popije koju čašicu viskija.“ dodaje Robert.

Odri Hepbern se apsolutno nije plašila ugljenih hidrata. “Jela je dosta žitarica, malo mesa i malo svega”, kaže sin glumice Luka Doti. Testenina je bila njena omiljena hrana – obožavala je italijansku kuhinju i svake nedelje je kuvala testenine sa paradajz sosom.

Verovatno je omiljena hrana i šetnja sa voljenim čovekom tajna lepote Odri Hepbern i verujemo da bi to prijalo svakoj ženi.