zenski orgazam kako ga doziveti

Ženski orgazam je za mnoge tabu tema ako ste sinoć po ko zna koji put odglumili orgazam , krajnje je vreme da saznate kako ga doživeti i savladate prepreke…
zenski orgazam kako ga doziveti
Ne biste to priznali, ali u zadnje vreme često glumite orgazam? Partner jednostavno ne zna kako bi vas uzbudio, a vi ste odlučili da problem rešavate s nekoliko strastvenih uzdaha? Dok on zadovoljno tone u san, ubeđen da ste doživeli orgazam, vi ostajete ozlojeđeni i puni sumnje u njegove ljubavničke veštine. Trebalo bi da znate da je to velika greška! Lažima gurate partnera u potpuno suprotan pravac. Uveren da vam to niko ne radi doobro kao on, neće ni pokušati da promeni nešto. Tako nastaje začarani krug vašeg nezadovoljstva bez orgazma i njegovog neznanja.

Otkrijte zbog čega žene glume da uživaju u krevetu i kako su prepreke ka orgazmu uklonili drugi parovi. Nađite rešenje za svoj problem, a glumu “za Oskara” zamenite pravim orgazmom!
Prvi korak u rešavanju problema sa orgazmom nesumnjivo je ozbiljan i iskren razgovor. Pre toga saznajte zašto žene najčešće glume orgazam u krevetu i kako su to rešili drugi parovi.

1. Suviše sam stidljiva, pa ne mogu da prevalim preko usta šta želim u seksu. Stoga mi je lakše da se pretvaram.

Mnoge žene nerado razgovaraju s partnerom o seksu, što je najčešće rezultat vaspitanja. Međutim, postoje i drugi načini komunikacije. Iskoristite govor tela da biste mu pokazali šta je to što želite u krevetu. Tokom predigre nežno ga uhvatite za ruku i vodite ka svojim erogenim zonama, pokazujući mu na koji način želite da vas dodiruje. Strastvenim uzdasima pokažite mu šta vas to najviše uzbuđuje.

Ako brinete o tome kako vaš novi partner doživljava vaše telo i hoće li primetiti pokoji kilogram viška, strije ili celulit – sigurno kao i žene sa istim razmišljanjem nećete doživeti orgazam. Sve što vam odvlači pažnju od njegovih dodira sprečiće mozak da ispušta hormone i enzime koji izazivaju osećaj prijatnosti, a to znači da ćete uživati višestruko manje. Da biste se osećali samopuzdanije, prigušite svetlo u prostoriji u kojoj vodite ljubav. Za početak biće dovoljno da spavaću sobu osvetlite samo jednom svećom, a zatim pređite na dve-tri… sve dok se potpuno ne opustite s novim partnerom i ne počnete da se osećate prijatno u svojoj koži.

3. Uopšte ne poznajem svoje telo. Godinama se pretvaram da doživljavam vrhunac jer ni sama ne znam sta me uzbuduje.
Ne govorite mu ništa ako mislite da će ga poraziti činjenica što ste ga godinama lagali u vezi doživljavanja orgazma. Umesto toga, saznajte šta je to što vas uzbuđuje. Počnite da istražujete svoje telo, dodirujte ga i mazite dok ne shvatite šta vam najviše prija. Preporučujemo vam da to činite dok se kupate, jer voda deluje poput lubrikanta. Kada shvatite šta vas uzbuđuje, prenesite to u spavaću sobu.

4. Ukoliko ženski polni organ ne proizvodi dovoljno vaginalne sluzi, seks može biti vrlo neprijatan, pa čak i bolan a kako u takvim okolnostima doživeti orgazam.
Ipak, to ne znači da ne želite da vodite ljubav. Opskrbite se lubrikantima kako bi vam seks ponovo postao ugodan i bezbolan – baš onakav kakav želite. Uzrok ovog problema može biti i bakterijska infekcija, pa se za svaki slučaj posavetujte s ginekologom.

5. Mogu doživeti vrhunac sama, ali ne i s partnerom.
Muškarci smatraju da je dovoljno da penetriraju kako bi žena doživela orgazam. Menjaju poze, pokušavaju razne erotske akrobacije, ali orgazam izostaje jer ne znaju da je klitoris taj koji ženi u seksu pruža najviše zadovoljstva.Ženski orgazam je gotovo nemoguć bez stimulacije ove tačke , koja ima znatno više nervnih završetaka od unutrašnjosti vagine. Preuzmite inicijativu i otvoreno tražite od partnera da vas dodiruje, ili sami započnite stimulaciju u pozama u kojima to lako možete izvesti.

6.Teško mi je da se opustim u seksu.
Ljudi se sami izlažu pritisku da dožive orgazam, što ih dodatno opterećuje. Predložite partneru da produži predigru, mazite se bar pola sata pre nego što stupite u intimni odnos. Ovaj dogovor pomoći će vam da se oslobodtie stresa zbog nastojanja da po svaku cenu doživite orgazam.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *