vibratorNaučna fantastika je postala realnost -muškarci mogu da popiju potpuno neškodljive tablete za povećanje polnog organa i koriguju gene -odnosno da svom polnom odličju dodaju čak 6 santimetara u dužinu i 1-2 u širinu!

U svetu već vlada jagma za najnovijim biljnim tabletama za povećanje muškog polnog organa,pored toga ove tablete i jačaju seksualnu potenciju, a sada su stigle i kod nas.

Tablete za povećanje polnog organa na tržište su plasirali kalifornijski proizvođači već nadaleko čuvene vijagre, nastavljajući da muškarcima nude rešenje za sve probleme, i anatomske, i psihogene, i starosne.

Tablete za povećanje polnog organa prati naučno objašnjenje da “poboljšavaju upumpavanje krvi u dve erektivne komore muškog polnog organa, izazivajući i njegov rast, i erekciju”. Prirodni sastojci hrane polni organ i čine ga većim, a uspešnost se veoma brzo utvrđuje.

Po recima Aleksandra Matovića, generalnog zastupnika za naše tržište, tablete za povećanje polnog organa stvorene su u kalifornijskom institutu “Maximizer Health”, a posle laboratorijskih i kliničkih provera puštena na tržište. Za veoma kratko vreme dostigle su rekorde prethodnice vijagre.

Apsolutno je neškodljiva tableta izrađena isključivo na bazi 17 prašenih biljaka.U osnovi su Muira Puama, Nettle, Astragalus, Cavenne, Ginko Biloba, za koju se zna da deluje na imunološki sistem starijih muškaraca. Tu je i Boron, Maca, L-Arginine, Oat Straw, Saw Palmette, Tribulus Terrestris, Yohimbe, Ginseng Blend, koga još nazivaju i korenom života… Kontraindikacija nema, ali se srčanim bolesnicima preporučuje da se konsultuju sa svojim lekarom.

Prema pratećoj dokumenatciji, tablete za povećanje polnog organa su uspešne u 97 % slučajeva, što se potvrđuje već prve nedelje korišćenja, kada muškarac primećuje da dobija veću i jaču erekciju. Druge nedelje osetiće i bolju čvrstinu polnog organa, a sredinom treće nedelje razlika je vidljiva i golim okom. Potpuni efekat se postiže posle dva meseca uzimanja tablete.

Ako se tablete za povećanje polnog organa koriste svakodnevno (ujutru i uveče), polni organ će se uvećati za 27 % u dužinu i 29 % u širinu. Kako je prosečni muški polni organ od 13 do 15 santimetara, nije teško izračunati uvećanje i udebljanje.A ako se “piluli veličine” doda i vijagra dobija se potencija na kvadrat.

Stručnjaci tvrde da posle uzimanja tablete mora da dođe do erektivnog naboja,bez obzira da lije partnerka u blizini muškarca.
Zadovoljstvo je višestruko, kao i prednosti koje pilula donosi:
-trajno povećanje polnog organa za 3-6 santimetara
-jača i čvršća erekcija
-intenziviranje orgazma
-maksimalno seksualno uživanje