bradavice prirodni lekovi

bradavice prirodni lekoviBradavice se mogu skidati i prirodnim lekovima.Kako su bradavice vekovima bile problem kod mnogo ljudi nastali su brojni prirodni lekovi za njihovo uklanjanje.Jedan od najjednostavnijih mada po mnogima ne i najefikasniji je morska voda.So, jod i drugi minerali koji se nalaze u morskoj vodi isušuju bradavice. Da bi se oslobodili bradavica potrebna vam je morska voda a sličan mada nešto blaži efekat može dati i rastvor morske soli u vodi sa dodatkom joda koji možete kupiti u apoteci.Ovaj rastvor stavite na gazu i uvijte mesto na kome se nalaze bradavice.Često menjajte gazu.

1. Premazati bradavice sa nekoliko kapi ekstrakta od lišća tuje, ujutru i uveče. Ovo omanjuje i skida bradavice.

2. Sok od ljutića (žabljaka) iscediti na bradavicu i obično ona nestaje za nekoliko dana. Samo za spoljnu upotrebu, jer je ljutić otrovan.

3. Sok od maslačka nacediti na bradavicu.

4. Ananas pored prijatnog ukusa za jelo može pomoći i protiv bradavica. Kriškom ananasa trljati bradavicu ili mali komad priviti na bradavicu.

5. Sok od lista smokve, sveže isceđene, staviti na bradavicu. Još bolje, obrati zelenu smokvu i mlekom koje curi iz peteljke natapati (mazati) bradavice više puta, sve dok ne otpadnu.

6. Sok od zlatice (ledinjak, korov deteline) istisnuti na bradavicu i ona nesgaje za nekoliko dana.

7. Bradavicu namazati sokom crnog luka ili protrljati komadom isečenog luka, više puta na dan. U prvo vreme bradavica pobeli, a zatim nestaje.

Propolis prirodni lek protiv bradavica
Propolis treba namazati na bradavicu a zatim bradavicu dobro prelepiti flasterom da se spreči ulazak vazduha.Flaster drzati tri dana bez skidanja.Ovaj proces je potrebno ponavljati dok se ne uništi sam koren bradavice.Posle svakog skidanja flastera treba sastrugati turpijicom deo sasušene bradavice da bi propolis imao bolje dejstvo na njen koren.

Saznaj više >>>
Bradavice lečenje
Bradavice lečenje lekovitim biljem
Virusne bradavice
Genitalne bradavice

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *