Saveti koji će Vam promeniti život!

Prema velikom broju anketa i istraživanja preko 50% žena nije zadovoljno svojim seksualnim životom.Sve žene bi želele veći broj odnosa tokom meseca ali i više orgazama.

Osnovni uzrok nezadovoljstva kod žena je nemogućnost da se postigne orgazam tokom seksa.A razlog za to je što muškarac ejakulira pre nego što one dostignu vrhunac.Iako je žena biološki predodređena da postigne 2 do 3 orgazma tokom odnosa mali je broj srećnica koje mogu da to dožive barem nekoliko puta godišnje.

Kada bi muškarac bio sposoban da odloži ejakulaciju (svoj orgazam) i održi erekciju dovoljno dugo partnerka bi uvek doživela vrhunac a često i dva do 3 puta tokom jednog odnosa.

o1

Nažalost neslavni podaci govore da preko 50% muškaraca ne izdrži duže od 2 minuta (izvor ustoday.com) ovde se ne misli na predigru već na aktivan seksualni odnos.Da bi žena doživela oragazam svaki put potrebno je da odnos traje 7 do 13 minuta.Za ovo isto vreme sa dobrim uzbuđenjem u 33% slučajeva bi doživela 2 orgazma a u 5% 3.

Uzrkok ovako neslavne statistike kod savremenih muškaraca je prevremena ejakulacija koja se sa pravom može nazvati bolest a čiji su uzroci u većini slučajeva psihogene prirode.

o2

Ipak za ovaj problem postoji rešenje u vidu tableta koje sadrže DAPOXETINE supstancu koja utiče na produženje odnosa kod muškaraca i to za 15 do 20 minuta.

Potpuno je bezbedan za upotrebu potvrdjuje ugledni američki medicinski časopis Medicalnewstoday http://www.medicalnewstoday.com/articles/51474.php .

Ranije su za ovaj problem korišćeni razni anestetici sprejevi koji su umrtvljivali glavić penisa pa je osećaj kod muškarca bio nikakav.Međutim sada je u tablete dodat i SILDENAFIL koji se koristi za jačanje erekcije pa je dobijen SUPER PREPARAT KOJI OD SVAKOG MUŠKARCA PRAVI SEX MAŠINU.

 

Erekcija je izuzetno jaka i može se održati satima ako se penis nadražuje a ejakulacija se svaki put odlaže za 15 do 20 minuta što je dovoljno da svaku ženu dovede do ludila i višestrukih orgazama.Takođe preparat deluje i kao pojačivač muškog orgazma koji je mnogo jači i duži… PRAVA EKSPLOZIJA koja izaziva trnce od nožnih prstiju do temena.Ako je muškarac zapao u seksualnu monotoniju i orgazam mu više nije sladak kao nekada ovaj preparat će mu vratiti volju za seksom i životom.

Muškarci koji su počeli da koriste ovaj preparat bukvalno više puta dnevno mole svoje partnerke za seks a one to sa zadovoljstvom prihvataju jer znaju da će biti pravo uživanje koje će se završiti višestrukim orgazmima.

Dakle ako želite:

  • da vam jedan sekualni odnos traje minimum 20 minuta
  • da vaš partner periodu od 6 sati može da ponovi seks kad god ga malo uzbudite
  • da mu erekcija bude izuzetno jaka
  • da doživljava veoma jak i dugotrajan orgazam uz obilje sperme
  • da uz ovoliko seksa i vi doživite veliki broj orgazama

Po ceni od 5-6 kutija cigareta naručite preparat koji će vam svakog dana doneti mnogo veće zadovoljstvo nego cigarete.

Cena je 1400 din. a za drugu kupovinu za samo 800 din dobijate i po Pink orgazmer i Blue orgazmer tabletu za jačanje orgazma.Vi vaš partner ćete uz ovaj preparat doživeti nestvarno jake orgazme za pamćenje.

Oprez!!!

Naravno i jedne i druge tablete se ne preporučuju osobama koje imaju srčane probleme, imale su infarkt, imaju anginu pektoris ili piju nifelate.Preparat se ne koristi sa alkoholom jer može izazvati ozbiljna neželjena dejstva.

Naručite tablete Dapoxetine+Sildenafil CamagraSuper (nije obična Camagra za impotenciju) putem forme ispod po ceni od 1400 dinara.Uz njih garantovano svaki muškarac postaje maratonac u krevetu.

Preparat je odlično deluje i na malđe i na starije muškarce, svoja iskustva slobodno možete poslati putem forme ispod.

Diskrecija je garantovana dobićete proizvod brzom poštom u pakovanju bez natpisa sa oznakom tehnička roba. Upišite adresu za isporuku i broj telefona da bi vas kurir pozvao zbog isporuke.

Uskoro ćete shvatiti koliko je seks zapravo lep!!!