za zadnjicu vezbe

Vežbe za čvrstu zadnjicu i vitke noge mogu pomoći a tu su i pravilna ishrana i masaža pa čak dobro odabrano donje rublje može pomoći…

Vitke noge i čvrsta zadnjica u prvom su redu rezultat samodiscipline.Masna hrana i premalo kretanja ne prolaze nekažnjeno.Evo nekoliko vežbi i saveta za čvrstu zadnicu…

za zadnjicu vezbe
Vežba čučnjevi je veoma jednostavna ali i efikasna.Uradite je onoliko puta koliko možete.

Još dve vežbe za čvrstu zadnjicu i vitke noge.
1.Legnite na leđa ruku ispruženih uz telo i nogu savijenih u kolenima.Podižite zatim zadnjicu uvis,sve dok se bokovi i gornji deo tela ne izjednače u ravnu liniju.
Ponovite vežbu 10 puta svakog dana.

vezba za zadnjicu
Kleknite četvoronoške oslonjeni na kolena i na dlanove.Glava i gornji deo tela oblikuju ravnu liniju.Polagano podižite levu nogu i zatim je spuštajte ne dotičući tlo.Vežbu ponovite 10 do 15 puta a zatim promenite nogu.
vezbe za zadnjicu
Pored vežbi i masaža može pomoći posebno ako imate celulit na zadnjici i nogama.Masaža podstiče rad limfa,pomažu pri oslobađanju tela od suvišnih tečnosti i podstiču ćelijsku razmenu materija.Noge i zadnjicu mesite snažno odozdo prema gore ili obrađujte specijalnim rolerom.Proizvode protiv celulita možete nanositi na kožu prilikom masaže ili posle nje.Ako imate vremena namazane delove tela možete umotati u alufoliju.Toplota će ubrzati njihovo delovanje.Masaža kod kuće može biti samo jedno od rešenja a ako vodite borbu s težim oblikom celulita posetite kozmetičarku.Zavisno od tipa celulita i propratnih pojava,ona će najbolje osmisliti tretman za vaše noge i zadnjicu.

Klice podmladjuju
Kad je reč o nezi nogu i zadnjice, najbolji efekti postižu se bioaktivnim materijama u voću i povrću.
Naš savet: klice.
Napitak od klica (1 čaša): 100 ml soka od povrća pomešajte sa 100 ml surutke, 1/2 kašičice naribamoanog rena i 1 kašikom sojinih klica.

Donje rublje
Ako su nekadašnji steznici nemilosrdnom čvrstoćom gotovo ubijali žene, današnje elastične gaćice udobno oblikuju zadnjicu i butine. Čak su i proizvodači čarapa doskočili ženskim problemima: dok jedne čarape masiraju noge, druge ih minimalizuju na željenu formu. Pantalone u girls​​-fit formatu, sa više mesta za stražnjicu, idealne su za one punijih oblina. Haljine i suknje sa naglašenim centralnim šavom dočaravaju utisak vitkije linije. A za vizuelno što vitkije noge pažljivo birajte kroj pantalona, na primer birajte zvoncare i više potpetice.
POGLEDAJTE>>>>Najbolje vežbe za noge i zadnjicu

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *