Ideali ženske lepote se stalno menjaju, ali lepe i čvrste grudi uvek su držale visoku poziciju.

Kad je dekolte u pitanju, bez obzira na veličinu grudi, važno je da je zategnut i čvrst. A to ćete postići uz pomoć ciljanih vežbi za čvrste grudi.

Stisnuti uz zid

Naslonite se dlanovima na zid, stiskajte što jače ruke prema zidu i zadržite koju sekundu. Ponovite vežbu deset puta. Kad steknete snagu, zadržite pritisak deset sekundi.
vezbe za cvrste grudi
Spajanje laktova

Stanite uspravno, ruke blago savijte i naslonite dlanovima na kukove. Pokušajte da međusobno što bliže spojite laktove iza leđa i zadržite poziciju deset do petnaest sekundi. Učinite to polagano kako biste se fokusirali na istezanje mišića. Ponovite vežbu osam puta.

Moćan zagrljaj

Spojite svoje dlanove u visini grudi i pritiskajte ih međusobno u trajanju od pet sekundi, a vežbu ponovite deset puta.

cvrste grudi

Sklekovi

Svima omraženi sklekovi nažalost su najbolja vežba ako želite lepe i zategnute grudi. Za već zagrejane vežbače tu su muški sklekovi, dok početnice rade ženske sklekove.
vezbe grudi sklekovi

,,Kobra” joga poza
grudi cvrste vezbe
Ovo vežba neće samo pomoći da ispravite svoje držanje, već će podići i tonus mišića grudi. Lezite na stomak sa dlanovima postavljenim na pod sa obe strane grudi. Polako podignite gornji deo tela i pogled usmerite ka gore. Držite pozu deset sekundi. Ponovite 10-12 puta.