najefikasnije vežbe za stom

Nemoguće je imati čvrst i izategnut stomak bez vežbanja.Taman da doslovce poštujete pravila zdrave ishrane, dok god ne počnete da trenirate – trbušni mišići neće vam biti savršeno izvajani.Zato, ukoliko žudite za seksi trbušnjacima, pokrenite se, počnite redovno da radite sledeće tri vežbe za stomak ! One su najefikasnije! Ne oduzimaju mnogo vremena, a brzo daju rezultate.

Ako budete vežbali pet puta nedeljno, za mesec dana napredak će biti uočljiv, a najduže pola godine kasnije primetićete pločice na stomaku.Naravno nemojte zaboraviti i na pravilnu ishranu i na izbegavanje kasne večere jer vežbe za stomak nemogu da isprave ono što se lošom ishranom upropasti.

NAJEFIKASNIJE VEŽBE ZA SAVRŠEN STOMAK
najefikasnije vežbe za stom
Vežba 1 Lezite na leđa, noge savijte u kolenima, a ruke postavite ispod vrata, Podignite glavu i ramena, a stomak zategnite. Posle pet sekundi vratite se u početni položaj. Vežbu ponovite 50 puta.

Vežba 2 Sedite na pod, oslonite se na podlaktice i odignite noge. Savijajte noge u kolenima naizmenično – levu pa desnu, Uradite tri serije od po 12 ponavljanja.
vezbe za stomak
Vežba 3 Lezite na leđa, prekrstite ruke ispod potiljka, a noge savijte pod pravim uglom. Privucite levo rame i desnu nogu stomaku. Kad dodirnete koleno laktom, vratite se u početni položaj. Isto uradite desnim ramenom i levom nogom, Vežbu ponavljajte po petnaest puta.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *