pirinac dijeta

Trodnevna pirinač dijeta je dobar izbor kada je potrebno da brzo izgubite nekoliko dodatnih kilograma i detoksikujete vaše telo. Ova pirinač dijeta se takođe naziva pirinač post.

Braon pirinač post je drevna praksa i datira hiljadama godina unazad.Iako je blaži oblik posta on ima svoje jedinstvene prednosti i pogodnosti.Pirinač ne proizvodi ekstremne simptome kao neki drugi postovi.Pirinač post je prilično umirujuć i nežno uklanja toksine iz krvi što vam omogućava da se izbegne osećaj nelagodnosti koji je često prisutan u toku posta.

Standardni pirinač post traje 3 dana. Ako se osećate kao da je to previše za vas, pokušajte sa samo jednim danom i ponovite posle nedelju dana postepeno povećavajući trajanje .

Plan je jednostavan. Za tri dana jedete samo braon pirinač. Za to vam je potrebno šolje braon pirinča, po mogućstvu bez ulja i dobro skuvanog. Pokušajte da podelite svoj pirinač u 4-5 obroka.Možete dodati malo soli ili na vrh noža aleve paprike. Takođe možete da dodate vrlo malo sirovog kokosovog ulja ili maslaca. Ove masti treba da pomognu u otklanjanju toksina rastvorljivih u mastima, a koriste se za obnovu i popravku tkiva. Samo pazite da koristite masti umereno i da ne preopteretite svoj pirinač sa njima. I kao i obično: ne zaboravite da tokom pirinač dijete svakodnevno pijete najmanje 8 čaša vode.

Posle 3 dana polako se vratite na svoju redovnu ishranu.Postepeno uvodite nove namirnice, što omogućava telu da se prilagodi. Normalno da će vam trebati do 2 dana da se u potpunosti vratite na normalnu ishranu.Jedite i dalje po šolju pirinča a dodajte neku voćku jabuku i parče integralnog hleba.Drugog dana dodajte još namirnica.

Trodnevna pirinač dijeta ne samo da će brzo očisti vaše telo i poboljšati varenje,već i pomoći da izgubite i do 8 kilograma.

DIJETA S BANANAMA                                                                           PIRINAC KALORIJE VITAMINI…
BRZA KRASTAVAC DIJETA                                                                   VRSTE PIRINCA
MEDICINSKA DIJETA
DUKANOVA DIJETA
ATKINSOVA DIJETA