najbrze dijete

Najbrže dijete za mršavljenje su nažalost efikasne samo kratkoročno ali je u nekim slučajevima njihovo sprovodjenje opravdano….
najbrze dijete
Postoje zanimanja u kojima je neophodno da se za kratko vreme „skine” nekoliko kilograma (džokeji, bokseri, manekeni i sl.). Tada se pribegava najbržim dljetama koje se drže 24 h, a najviše 48 časova, Nezgoda ovih najbržih dijeta je u tome što se vrlo brzo „izgube” kilogrami, ali se brzo i vraćaju ukoliko se ne pazi na ishranu.

Evo nekih najpoznatijih brzih dijeta koje možemo slobodno nazivati najbrže

Džokejska dijeta
Drže je džokeji, bokseri i svi oni koje očekuje veči fizički napor, a potrebno je da smanje težinu za par kilograma: – Nezaslađena kafa i jedno bareno jaje, odmah posle buđenja
– Biftek pečen na plotni ili roštilju, 80 g mladog sira, čaša dobrog prirodnog vina. To se jede za doručak.
– Ručak se preskače, a za večeru se pojede opet biftek, isto kao za doručak, čaša vina, 1 komad cmog hleba.
To je sve što može da se pojede tokom celog dana. Sve ostalo je strogo zabranjeno Ova dijeta može da se drži dva dana uzastopno i ni dan više ili jedan dan nedeljno.

Manekenska dijeta za mršavljenje
Ako vas ne očekuju posebni fizički napori, ovu dijetu možete držati i nekoliko dana, jer će varm pomoći da dobijete vitkiju liniju. Možete je držati i svake nedelje po tri dana:
– Jogurt, gorka kafa, kriška hleba, ujutru.
– Biftek pečen na roštilju (200 g) i malo barenog povrća, jedna manja porcija sezonskog voća. To je ručak.
– Mladi sir 100 g, kriška hleba, 2 jabuke ili ista količina drugog sezonskog voća. To je večera.
U podne se može popiti čaša šampanjca ili nezaslađen čaj.

Dijeta sa bananama
Jednom nedeljno, takom celog dana pojesti samo 1 kg banana. popiti 1 litar mleka i tome dodati nezačinjenu salatu od svežeg povrća. Odlično je za pročišćavanje organizma.

Gordon dijeta
Ovo je vrlo teška, opasna dijeta i nikako vam je ne preporučujemo bez prethodnog dogovora sa lekarom, Čak i ako imate čelično zdravlje. Dijeta je vrlo jednostavna: tokom 48 časa se ništa ne jede, samo se pije voda, može obična ili mineralna voda, kao i razna negazirana i neslađena bezalkoholna pića. Možete piti koliko vam duša želi, ali ne smete ništa jesti.
Šta se postiže na ovaj način? šok koji u organizmu izaziva ovakva promena ishrane neminovno dovodi do toga da organizam sam počne da koristi masti iz svojih rezervi, pa tako dolazi do topljenja masti i mršavljenja. Po završetku ovog režima, nikako se ne smete odmah najesti. Prvog dana posle „vodene dijete” možete jesti samo blage supe sa malo hleba, a drugog dana hranu bez masti i šećera, i tek trećeg dana preći na laganu, normalnu ishranu.
Više > > > VODENA DIJETA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *