brza letnja dijeta

Brza letnja dijeta je potrebna mnogim ljdima jer se zimi manje pažnje obraća na višak kilograma i salo.Kad dodje leto i počne da se nosi lagana odeća ili treba poći na plažu mnogima kao jedini spas izgleda brza letnja dijeta…
brza letnja dijeta
Osloboditi se neželjenih masti u telu može biti zaista izazov i većina ljudi ne uspeva u letnjem mršavljenju svake godine.Restriktivni plan ishrane, gladovanje, i pilule za gubitak težine postanu obično rešenje za poslednji minut da izgubite suvišne kilograme. Ali treba da znate, da prava tajna za smanjenje težine jeste da jedete zdravu hranu. Dijete je stvarno jednostavno za napraviti tokom leta zbog velikog broja svežih namirnica a i visoko hranljivi recepti i teška hrana su manje atraktivni tokom leta.Iskoristite voća i sveže povrće koji suu leto obično na vrhuncu. Opuštanje i lagana jela su odlična stvar i izvode vas iz tople oblasti kuhinje.

Stručnjaci kažu da je idealna letnja dijeta sa proizvodima prirode. Voće i sveže povrće imaju malo kalorija, ali su prepuni osnovnih nutritivnih suplemenata, plus antioksidantima i vlaknima što će pomoći vašem telu da očistiti sve nepoželjne toksine i masnoće u telu. Pored svojih zdravstvenih prednosti, ono je ukusno, sočno, i daje sitost. Bobice, tikvice, dinje, krastavac, pasulj i drugo povrće su dostupni na tržištu i tokom cele godine ali kvalitet je najbolji kada je vreme njihovog prirodnog sazrevanja. Zaboravite kontrolu porcija i samo napred možete jesti sveže voće i povrće koliko god želite.

Ako razmišljate koje su najbolje letnje namirnice za mršavljenje, ovde je spisak koji preporučuju stručnjaci:

Bobice su ukusne i slatke, ali bobice utiču i na apetit. One su takođe veoma dobar antioksidans i pomažu da se smanje efekti starenja. Bobice su takođe bogate materijama koje pomažu da se postignu niži nivoi holesterola.

Lubenice i dinjesu dobre zato što su vodene i sočne, idealne za gašenje žeđi tokom toplog perioda. Ako želite ukusnu brzu letnju dijetu za gubitak težine , pomešajte komade dinje sa mlekom, vodom i ledom.Izmiksajte u mikseru i vaš idealan sok za mršavljenje je spreman!

•Letnje salate su najbolji letnji obroci za mršavljenje.Oni su tokom leta jeftine a super jsu ednostavne za pripremu, uz to i idealan način da se sveže povrće u uvrsti u plan ishrane.Jedite što više sve vrste sezonskih salata,počevši od zelene salate,mladog luka,krastavaca,paradajza….Ako zamenite večeru salatom imaćete veoma dobre efekte mršavljenja.

Brza letnja dijeta primer jelovnika
Doručak
2 kuvana jaja ili čaša jogurta od obranog mleka sa kašičicom lanenog semena ili 200 grama feta sira sa paradajzom.
Užina
Sezonsko voće ili salata od sezonskog povrća
Ručak
Pripremite bilo kakvo brzo jelo od sezonskog povrća sa 150 grama nemasnog mesa.Svakog dana možete praviti razne kombinacije.Možete pojesti parče integralnog tost hleba.Količina povrća koje jedete nije ograničena.
Užina
Sezonsko voće ili salata od sezonskog povrća ili sveži krastavci.Ako osećate jaku glad možete popiti 250 ml obranog mleka.
Večera salata od paradajza i krastavaca.
Dijetu sprovodite dok ne postignete željenu težinu ali ne duže od 7 dana.Brza letnja dijeta je pogodna za skidanje do 5 prekomernih kilograma.
Pogledajte > > > > BRZA KRASTAVAC DIJETADIJETA SA KRASTAVCIMA I JAJIMA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *